• Lid worden van het Wrinkle Works team

  Als je je aanmeldt als vrijwilliger, stagiair of om welke reden dan ook om zo een bijdrage te leveren aan (een) evenement(en), dan zetten wij jou in op een functie die bij jouw ontwikkelingswensen past. Bij ons krijg je alle ruimte om je talenten te ontdekken, te ervaren en te ontwikkelen. Maar bovenal staat bij ons ‘lachen en leren’ centraal. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om door te groeien naar je ambitie. Wij coachen je ‘on the job’ vooraf, tijdens en na de evenementen waarin jij meedraait.

  Schrijf je je bij Wrinkle Works in dan kies je verandering voor #BeTheChange. Iedereen in ons team laat ‘groene voetstappen’ na. Bij ons is er altijd aandacht voor het duurzaam omgaan met de wereld waarop we leven en de mensen met wie we werken. Duurzaamheid loopt als een groene draad door alles wat wij met elkaar gaan doen.


 • Dank je wel voor het doorgeven van je gegevens via het inschrijfformulier en welkom als speler in ons Wrinkle Works team!

  Wij gaan jouw gegevens verder verwerken en je kunt binnenkort meer informatie tegemoet zien over het evenement/de evenementen waar jij je voor aangemeld hebt.
  Je gaat onderdeel worden van ons team waarbij kwaliteit en duurzaamheid standaard uitgangspunten zijn, maar ook lachen en leren vinden wij heel belangrijk. Jij gaat onvergetelijke ervaringen opdoen en hou er rekening mee dat je jezelf en anderen positief gaat verrassen. Deelnemers gaan jouw inzet enorm waarderen, je netwerk wordt uitgebreid en je nieuwe functie is een mooie aanvulling op je CV.

  Wij kijken uit naar een verdere samenwerking met jou om zo toe te werken naar een onvergetelijk evenement voor alle deelnemers.
  Kortom: Let’s Wrinkle!

  Mocht je nog vragen hebben over je aanmelding, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@wrinkleworks.nl
  Tot snel bij de eerste bijeenkomst!

  Vriendelijke groeten,
  Team Wrinkle Works
  Régine, Ron en Nanda